ZEESTER
BUNGALOWS

Uw vakantie vastleggen?

Maak uw keuze uit volgende accommodaties voor meer informatie en reservaties:

Zeester Bungalows & Beachstudios


Met Zeester Vakanties geniet u van betaalbare vakanties aan zee. U heeft keuze tussen verschillende type bungalows en studio’s.

De Zeester Bungalows zijn gelegen in de prachtige duinen tussen Nieuwpoort en Oostende, op 5 minuten wandelafstand van de zee. Er zijn bungalows van 2 tot 6 personen. De uitgeruste bungalows worden het hele jaar door verhuurd. Het speelplein, voetbalveld en het openluchtzwembad met plonsbad zijn een extra troef voor de kinderen. De Zeester Bungalows zijn eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is gratis parking voorzien, evenals stalling voor fietsen. Huisdieren zijn op aanvraag toegelaten.

Onze beachstudio’s liggen in het centrum van Westende-Bad, op slechts 50m van de zee. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf aan zee.

sheetstowels
LAKENPAKKET
Een leuk vakantiehuisje boeken en toch zorgeloos op reis vertrekken? Bestel een laken- en handdoekenpakket bij ons.
ontbijt
ONTBIJT
Geniet van ons heerlijk ontbijtbuffet of bestel ontbijtkoeken aan de receptie en haal ze ‘s smorgens op. Heerlijk versgebakken!
dogs
HONDEN WELKOM
In bepaalde vakantiehuizen zijn jouw trouwe viervoeters welkom, want honden hebben ook recht op vakantie!
zonzee
ZON, ZEE EN STRAND
Onze bungalows liggen vlakbij zee. Geniet dan ook met volle teugen van het prachtige strand. Wij duimen alvast voor zon!

Inschrijven op de nieuwsbrief?